00316 39 48 45 88 info@ourmapp.com Rotterdam

Over ons

ONTMOET

TEAM OUR MAPP

ONZE MOTIVATIE

Wij vinden allebei dat de horeca geweldig is om in te werken, met haar innovatieve technologie, de levendige sfeer, prachtige interieurs en uitstekende koffie. Wij zagen dat veel elementen blijven verbeteren en veranderen, behalve de verouderde brochuresandaards. Vaak zijn deze niet mooi en wordt er veel papier verspild. Gasten worden niet verleid door een stapel papier op tafel. Wij willen de toeristische informatie weer aantrekkelijk, interessant en duruzaam maken! Kom in contact met je gasten en ontdek wat zij in jouw stad willen ontdekken. Met op maat gemaakte opties is de Mapp geschikt voor jouw gasten, en jouw onderneming wordt beloond voor haar duurzame initiatief.

Wij vinden Our Mapp geweldig, gasten vinden het geweldig, en jij zal het geweldig vinden!

In Samenwerking Met

TYPHOON HOSPITALITY

  

Typhoon Hospitality is ooit begonnen met één bureau en een tal van spirit-samples. Tegenwoordig is het een gerenommeerd internationaal horecabureau dat zijn marketing- en PR-magie gebruikt voor merken, locaties en persoonlijkheden over de hele wereld. Met een duurzame communicatiestrategie als uitgangspunt zorgt Typhoon Hospitality dat elk verhaal wordt verteld en vooral wordt gehoord. Een toegewijd team van professionals leeft en ademt horecamerken om het onmogelijke mogelijk te maken. Typhoon Hospitality is opgericht in Amsterdam, maar bevindt zich inmiddels over de hele wereld met kantoren, lokale teams, licenties en het geweldige werk wat zij verrichten. Ze zijn op weg om de wereld te veroveren… Wil je meer horen? Laat het ze weten via info@typhoonhospitality.com. Of kom langs voor een kopje koffie, een cocktail of een stuk taart.

Typhoon Hospitality | Herengracht 515AMSTERDAM | 0207521751 | www.typhoonhospitality.com

BEGONNEN IN '2019

ONS VERHAAL

  

Twee creatieve vrouwen, met een sterke wil om succesvol te worden, nemen de gastvrijheidsindustrie over. Samenwerken gaat super; we noemen een van ons de ‘nerd’ en de ander de ‘commerciële drive’. Een van ons is creatief in ontwerp en oplossingen. De ander heeft een solide en vertrouwd netwerk. Een van ons wil overal ter wereld werken en de ander is gevestigd in Amsterdam. We vinden elkaar in onze overtuiging over hoe we onze klanten willen behandelen en het bedrijf willen runnen. Wij geloven in hoge service en flexibiliteit. Wat wil je nog meer? Het is de perfecte combinatie.

Entree Magazine About Us
© 2019 October, Our Mapp Rotterdam. All rights Reserved.
nl_NL_formalDutch
en_GBEnglish nl_NL_formalDutch